Näringsterapi

Näringsterapi

Näringsterapeut Marieth Genbäck


Utbildning

Marieth är utbildad näringsterapeut och har studerat två år vid Näringsmedicinska skolan i Stockholm. Utbildningen ger djupgående kunskaper om kroppens kemiska struktur, vitamin- och mineralterapi, kost och näringsbehandlingar, olika diagnostiska verktyg och medicinska tester.


Kurs Kvinnohälsa om hormonellt betingade tillstånd som endometrios, klimakteriet, PCOS för Marilyn Glenville.


Örtmedicin grundkurs och steg 1 på Nordiskt Näringscenter.


Kurs om matintolerans som ges av föreläsare från EU  BioTek

 


En konsultation hos Marieth

Vid det första besöket går mycket av tiden åt till att få en överblick av din hälsohistoria. Marieth använder sig av frågeformulär och diagnostiseringingsmetoder och ställer frågor om dina symptom, om vad du äter och hur du mår av olika födoämnen. Allt för att få en så heltäckande bild som möjligt av din hälsa. Utifrån detta samtal kommer du få med dig en första handlingsplan där det specificeras vad du kan göra för att börja må bättre. Ni kommer även överens om det är befogat att göra några medicinska tester som exempelvis hårmineralanalys eller test på matintoleranser.


Varje besök börjar med uppdatering av hälsoläget just nu, och fortsätter med uppdatering och utveckling av din egen personliga handlingsplan.


Förväntan

När du får ordning på din biokemiska hälsa kommer du märka hur mycket bättre du mår. Näringsmedicinen syftar till att rätta till orsakerna till de symtom du upplever. Näringsterapi är ingen "quick-fix", det krävs att du är dedikerad och vill. Samtidigt kan du känna att du börjar må bättre inom bara några veckor. Det är viktigt att komma ihåg att det är du själv som behandlar dig, din näringsterapeut är din guide. Tillsammans kan ni uppnå fantastiska resultat!


Priser

60-90 min 750 kronor

(första tillfället 90-120 min)


Medicinska tester (erbjuds till befintliga klienter)

Hårmineralanalys 1500 kronor


Betalning sker via faktura.


Kontakt

Marieth Genbäck

070-611 17 37

info@helamagen.se

www.helamagen.se Marieth är medlem i  Näringsmedicinska Terapeutförbundet (NMTF)  och har ansvarsförsäkring därigenom.