Kom och andas i Sitges


Kom och andas - Katalonien blir Bagarmossen

En resa för pollenallergiker med vänner

Äntligen är våren här! För många av oss är det dock långt ifrån äntligen. Vi är många som tittar på termometern och hoppas på fler köldknäppar, på en lite längre vinter. Vi bävar för vårens intåg, med trötthet, svårigheter att andas, snuva och rinnande ögon. För vissa innebär våren en tid av begränsningar, av ständig försiktighet, att planera sitt liv så att utevistelsen blir så kortvarig som möjligt.


Vi hade planerat en resa till pollenfrihet i Sitges i Katalonien för dig som pollenallergiker.  Tyvärr blev vi för få och istället gör vi resan på webben och på Bagarmossens Hälsocenter i Stockholm. Kom med på resan:


Tips & tricks på webben

Eventet för resan finns fortfarande kvar och där kommer du som pollenallergiker få kontinuerliga råd vad du kan göra för att må bättre.Pollenpaket

Du som är allergiker är även extra välkommen till oss på Bagarmossens Hälsocenter i vår, vi har ett specialerbjudande på integrerad osteopati och näringsterapi just för dig. Fram till mitten av juni erbjuder vi ett paket med fem konsultationer med 20 % rabatt hos näringsterapeut och/eller osteopat. Erbjudandet gäller från fram till 7 juni 2019. Kontakta Marieth eller Sara för mer info.

Här kan du läsa om hur vi jobbar ihop till vardags.


 


Marieth Genbäck är själv grav björkpollenallergiker och är näringsterapeut på Bagarmossens Hälsocenter. Hon är dessutom en matnörd av stora mått.

Här finns info om Marieths professionella verksamhet.

Sara Lundahl är verksam som osteopat och driver Bagarmossens Hälsocenter. Hon fascineras bland annat av hur vatten rör sig och ger upphov till olika livsbetingelser, i haven såväl som i kroppen.

Här finns info om Saras professionella verksamhet.