Friskvårdsmassage

Friskvårdsmassage

Friskvårdsmassör Annika Rogell

Jag är utbildad friskvårdsmassör, och studerar vidare till massageterapeut på Axelssons, och ger därav behandlingar till elevpriser.


Svensk klassisk hel- och halvkroppsmassage

En djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen. Massage ökar blod- och lymfcirkulation vilket har en utrensande effekt och ger kroppen en välbehövlig avslappning. Behandling gör musklerna mer elastiska, förbättrar din kroppshållning och rörelseförmåga. Massage minskar även fysisk och mental stress. Regelbundna behandlingar är även en investering för att förebygga framtida spänningar. 


Taktil massage

En beröringsmassage som sker med ett lugnt tryck som följer ett medvetet rörelsemönster. Genom att röra huden på detta medvetna sätt aktiveras oxytocinsystemet i kroppen. Oxytocin är ett hormon som fungerar lugnande och roingivande och gör att vi känner oss lyckliga. Effekterna av en taktil massage kan exempelvis vara avslappning i kroppen, lugn och ro, smärtlindring, bättre sömn, stärkt kroppsuppfattning, minskad ångest, ökat immunförsvar och ökad självkänsla.


Behandlande massage

Boka vanlig hel- eller halvkropp, men där vi innan pratar igenom ditt specifika behov/problem, som jag sedan fokuserar på under behandlingen. Var dock medveten om att jag är under utbildning för behandlande massage, och kunskapen kommer allt eftersom.


Kontakt

Annika Rogell

annikarogell@gmail.com

0708556477


För bokning

massagebagarmossen.bokadirekt.se