Massage

Massage

Massageterapeut Annika Rogell

Diplomerad massageterapeut utbildad på Axelssons


Svensk klassisk hel- och halvkroppsmassage
Klassisk massage är en blandning av djupgående massage för att trycka bort dina besvär och avslappning för att du ska komma ner i varv. Detta anpassas efter personens behov. Massage ökar blod- och lymfcirkulation vilket har en utrensande effekt och ger kroppen en välbehövlig avslappning. Behandling gör musklerna mer elastiska, förbättrar din kroppshållning och rörelseförmåga. Massage minskar även fysisk och mental stress.

Behandlande massage/idrottsmassage
Här går vi igenom specifika behov/problem, som jag fokuserar på under behandlingen. Behandlingen kan bestå av tester för att komma underfund med grundproblemet och behandla dessa områden med djupare massage, stretchning mm.

Käkledsbehandling
För dig med spänningar i käken. Tecken kan vara att gnisssla tänder, spänningar i käkarna på natten, svårt att öppna/stänga munnen, knäppningar i käken, och spänningshuvudvärk.
Behandling av käkledsmuskulaturen minskar spänningar och smärtor och förbättrar rörlighet. Ofta brukar det även ge en effekt på hela kroppens nervsystem.
Behandling av käkledens ytliga samt invändiga (i munhålan) muskler, samt nack- och skalpmassage för ökad effekt.

Taktil massage
En beröringsmassage som sker med ett lugnt tryck som följer ett medvetet rörelsemönster. Genom att röra huden på detta medvetna sätt aktiveras oxytocinsystemet i kroppen. Oxytocin är ett hormon som fungerar lugnande och roingivande och gör att vi känner oss lyckliga. Effekterna av en taktil massage kan exempelvis vara avslappning i kroppen, lugn och ro, smärtlindring, bättre sömn, stärkt kroppsuppfattning, minskad ångest, ökat immunförsvar och ökad självkänsla.Kontakt

Annika Rogell

annikarogell@gmail.com

0708556477


För bokning

massagebagarmossen.bokadirekt.se